Idei de weekend: 9-11 septembrie 2011

Idei de weekend: 9-11 septembrie 2011

Dragilor, e septembrie, a venit toamna, concediile s-au cam terminat, începe şcoala şi toată lumea revine la activităţile de zi cu zi. Însă noi nu avem vreme de nostalgii pentru că, dacă nu aţi aflat încă, toamna se numără evenimentele. Aşadar, iată recomandările noastre şi sperăm ca acestea să vă inspire în cazul în care nu v-aţi făcut deja planuri pentru sfârşitul de săptămână. Şi nu uitaţi să ne spuneţi şi nouă ce experienţe interesante aţi trăit şi ce locuri frumoase aţi văzut. Lumea Mare vă doreşte weekend plăcut!

Arad

 • I made this! – festival de manufactură şi artizanat (9-10 septembrie).

Argeş

Bacău

 • Târg de toamnă, târg de îmbrăcăminte, târg pentru copii, târg de artizanat, târg de produse tradiţionale – de toate pentru toţi (7-11 septembrie).

Bihor

Braşov

 • Oktoberfest Braşov – bere, muzică şi distracţie (8-11 septembrie).
 • Întrunire moto Râşnov (9-11 septembrie).
Bucureşti

Cluj

 • Caravana BookLand (7-11 septembrie).
 • Târg de rechizite (5-11 septembrie).
 • Campionatul internaţional de gătit în aer liber (9-11 septembrie).
Constanţa
 • Think Green – târg de produse handmade (10-11 septembrie).
Dâmboviţa
 • Zilele Cetăţii Târgovişte – concerte, parade, workshop-uri (8-11 septembrie).
Dolj
Gorj
 • Cupa Pandurii Gorj – etapele 13 şi 14 din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (9-11 septembrie).
Iaşi
Maramureş
 • Cu Mocăniţa la lună plină – plimbare cu mocăniţa (10 septembrie).
Sibiu

Suceava
Timiş

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.