Ce legătură este între Citadela lui Saladin şi Place de la Concorde?

Ce legătură este între Citadela lui Saladin şi Place de la Concorde?

Ştiaţi că în curtea interioară a moscheei se află un turn cu ceas ornat  dat de Louis Philippe  ca schimb pentru obeliscul de la Luxor care stă în Place de la Concorde din Paris?

PS 1: eu n-am ştiut când am fost acolo aşa că nu l-am fotografiat

PS 2: cică nu a mers niciodată.

Citadela lui Saladin, Muhammad Ali Mosque, Cairo

 Place de la Concorde, Paris

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.