Invitaţi la conferinţa de presă despre Egipt

Invitaţi la conferinţa de presă despre Egipt

Ştiţi că în primăvară am avut plăcerea şi onoarea de a participa la un infotrip în Egipt. Ei bine, suntem din nou onoraţi cu invitaţia de a participa la prima conferinţă de presă organizată în România, de după Revoluţia Egipteană de la începutul anului 2011. Aflată sub patronajul Ambasadei Egiptului în România şi Ministerul Egiptean al Turismului, reprezentat de Autoritatea Egipteană de Turism (ETA), această primă conferinţă îşi propune să analizeze turismul în Egipt şi oportunităţile de sezon. Şi să prezinte scurte impresii ale participanţilor, printre care se pare că ne vom afla şi noi. Vai, iar am emoţii!

Evenimentul va avea loc joi, 03 noiembrie 2011, ora 11:30 în Romexpo, Pavilion C3.

 Participanţii în cadrul conferinţei de presă vor fi:

  • Ahmed Shokry, Consilier de Turism pentru Polonia, Cehia şi România;
  • Artiştii români care au participat în cele două infotrip-uri organizate în 2011 în Egipt.

Eu personal mă bucur mult că voi revedea câţiva oameni alături de care am petrecut zile de neuitat şi că voi avea ocazia de a povesti din nou despre o ţară pe care o iubesc: Egiptul!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.