Declaraţia de fericire (17)

Declaraţia de fericire (17)

Ieri mi-am pus laptopul pe biroul Petrei şi am lucrat cot la cot. Ea adunări şi scăderi, eu trebuşoare de prin LumeaMare.ro. A fost plăcut chiar dacă m-a întrerupt de nenumărate ori, a încercat să îmi fure pe ascuns telefonul (ca să profite de faptul că are calculator pe el) sau mi-a citit un fragment din cartea de Limba Română. Cu Lulu, mica ţestoasă la dreapta, peştii în faţă, copilul la stânga, pisica dormitând undeva pe un pat şi căţelul trăgând invidios cu ochiul, de la geam, m-am bucurat de lumea noastră mică şi înghesuită toată sub acoperişul ce se cheamă familie. În curând a apărut şi tati şi am încheiat seara împreună, cu jocuri dintr-un set special pentru experimente în bucătărie (vulcani din praf de copt şi oţet, rachete sau un ceas care funcţionează cu o baterie făcută din doua lămâi). Ce fericire!

Nu e de mirare că foarte multe dintre declaraţiile mele de fericire vor porni de la familia mea, nu?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.