Declaraţia de fericire (26)

Declaraţia de fericire (26)

Ieri a fost o zi tare ciudată care a culminat cu îngrijorare şi mult stres. Înainte să apară tocmai numitele personaje, am trăit totuşi un moment de fericire intens, puţin cam prea personal (am ezitat înainte să mă apuc să scriu) dar care a însemnat ceva pentru mine, aşa că here I go, curaj găină…

Sunt la şcoală, la serbare. Copiii din clasa întâi cântă pe scenă, aştept răbdătoare pe scaun să ajungă şi la clasa a doua. În sală e multă lume aşa că Alex a cedat locul unei alte mămici şi stă undeva în lateral, sprijinit de un perete. Îmi plimb ochii peste chipurile părinţilor, unii fericiţi, alţii plictisiţi, unii emoţionaţi, alţii pierduţi în cu totul alte gânduri. Privirea îmi alunecă mai departe şi, de fiecare dată când mi se opreşte asupra lui Alex, realizez că este cel mai frumos bărbat pe care îl văd. Îi ştiu toate trăsăturile dar mă bucur de ele de parcă le văd pentru prima dată.

Nu este minunat ca după 13 ani de convieţuire să ţi se pară partenerul tău de viaţă cel mai frumos din lume? Nu este şi asta una dintre minunile pe care le putem vedea nu numai cu ochii ci mai degrabă cu sufletul?

PS: ştiu, a fost siropos dar, mă credeţi sau nu, este purul adevăr. Viaţa poate fi şi dulce uneori. Vă doresc şi vouă să o gustaţi aşa, cât mai des!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.