Declaraţia de fericire (29)

Declaraţia de fericire (29)

Ieri a fost o zi în care am avut multe motive să mă simt fericită. Am făcut planuri, am scris un articol, m-am plimbat prin parc şi am petrecut o seară plăcută în compania unei familii pe care nu am mai văzut-o de vreo 12 ani, şi alte mici mărunţişuri. Ah, am promis că aleg doar un motiv de fericire. Bun, păi tot ieri seară am scos întâmplător din bibliotecă o carte care a fost cumpărată acum vreo 20 de ani şi nu îmi aduc aminte să fi fost deschisă până acum.

De la primele pagini am dat peste asta: „Adevărata bogăţie creşte odată cu împărţirea ei. Aceea care scade atunci când o răspândim nu este defel o comoară”.

Am fost fericită pentru că mi-a amintit cât de bogată sunt, ştiţi şi voi în ce sens. Şi dacă nu ştiţi, ia gândiţi-vă puţin… de ce citiţi acest mic articol dacă nu pentru că eu am ales să împart cu voi ceea ce simt, ceea ce văd, ceea ce mă bucură?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.