Declaraţia de fericire (37)

Declaraţia de fericire (37)

Ieri copiii au reînceput şcoala. Vă imaginaţi minunea, am avut mai bine de jumătate de zi în care mi-am făcut treaba într-o linişte desăvârşită, fără întreruperi, fără copil frustrat că „mă joc” prea mult la calculator. E fantastic să ai un copil (şi fantastic de greu când sunt mai mulţi, nu ştiu dar aşa bănuiesc), da’ e minunat să mai iei câte o mică pauză din meseria asta, din când în când. Bună invenţie şcoala!

Şi pentru că vorbim aici doar de un moment de fericire, nu de o permanentă, îmi permit să completez că tot vacanţa îmi place mai mult, din multe alte puncte de vedere! 😀

Confuză declaraţia de astăzi, aşa e…

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.