Declaraţia de fericire (40)

Declaraţia de fericire (40)

Ziua de ieri a debutat matinal, participând la o prezentare BNI la inumană oră 8:00. A trebui să plec de acasă când nici nu se luminase bine (apropo, de când se luminează aşa de târziu?) şi a trebuit să fac ochi în compania a aproximativ 15 persoane pe care nu le cunoşteam. Ba mai mult de atât, a trebuit să prezint cine sunt şi ce fac eu pe lumea asta mare. Aşa că am spus ceea ce ştiţi şi voi deja, că sunt un călător şi că vreau să fac din pasiunea mea un business, dacă oi reuşi.

Şi ştiţi ce m-a făcut fericită? Privirea încântată pe care am surprins-o pe câteva chipuri! Poate că 90% din cei de acolo or fi zis că sunt dusă (nu ştiu că n-am putut să mă uit în toţi ochii deodată!), dar dacă 10% mi-au spus din ochi, apoi chiar din vorbe, că e minunat ceea ce vreau eu, acel 10% a însemnat pentru mine un 100% de fericire. Mulţumesc aşadar Manuela Voicilă pentru invitaţie şi pentru şansa de a începe ziua aflând lucuri foarte interesante şi fiind fericită.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.