Declaraţia de fericire (43)

Declaraţia de fericire (43)

În ultimele trei zile numa’ emoţii am avut şi, din păcate, nu din acelea pozitive de să îţi vină să le împărtăşeşti cu alţii! Azi am stat cu ochii pe blog să vedem că nu apar iar semne ciudate, că ne-a ajuns că am tot pierdut şi refăcut articole. De aceea nu am mai prestat nicio declaraţie şi nicio fotografie la momentele aşteptate iar alte articole au fost pe hold.

Cum furtuna pare să se fi liniştit, hai să vă zic totuşi ce m-a făcut ieri fericită. Am avut de dimineaţa o întâlnire în hotelul care ne-a găzduit acum ceva ani nunta. Aşa cum încerc să demonstrez zilnic, sunt genul de om care face tot posibilul să fie fericit. Şi cred cu tărie că evenimentele importante din viaţă trebuie să fie astfel organizate încât eu să fiu aia fericită, nu ceilalţi, nu rudele, nu invitaţii. Poate vi se pare egoist dar să ştiţi că funcţionează. Noi am fost megafericiţi iar invitaţii s-au simţit minunat. Şi uite aşa, de fiecare dată când intru în acest hotel, mă cuprinde acea stare de bine şi fericire pe care o asociez în mod fericit de una dintre cele mai fericite alegeri din viaţa mea! Vedeţi de câte ori am repetat cuvântul fericit? Încercaţi şi voi şi vedeţi cum o să vă simţiţi dupa…

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.