Declaraţia de fericire (48)

Declaraţia de fericire (48)

Se întâmplă uneori, în drumurile noastre mai lungi sau mai scurte, să ne iasă în cale oameni a căror poveste să fie atât de frumoasă încât să fie suficientă pentru a ne face fericiţi. Aşa sunt Irina şi Gab, pe care Alina i-a adus în vizită la noi pe blog, asigurându-mi o porţie sănătoasă de fericire pe ziua de ieri.

Poate că a citi un interviu nu egalează cu a cunoaşte un om, dar cât de fericită sunt că există comunicarea online! Dovadă este chiar Alina şi oamenii pe care ea are un talent deosebit să îi descoasă! Sau alţi membri din echipă pe care aşa i-am cunoscut. Sau parteneri şi sponsori la Poveşti din LumeaMare pe care mai întâi i-am contactat online. Şi aş putea face o listă lungă aici, dar mai bine vă păstraţi puţin timp pentru a citi interviurile de mai sus.

O seară fericită să aveţi!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.