Declaraţia de fericire (48)

Declaraţia de fericire (48)

Se întâmplă uneori, în drumurile noastre mai lungi sau mai scurte, să ne iasă în cale oameni a căror poveste să fie atât de frumoasă încât să fie suficientă pentru a ne face fericiţi. Aşa sunt Irina şi Gab, pe care Alina i-a adus în vizită la noi pe blog, asigurându-mi o porţie sănătoasă de fericire pe ziua de ieri.

Poate că a citi un interviu nu egalează cu a cunoaşte un om, dar cât de fericită sunt că există comunicarea online! Dovadă este chiar Alina şi oamenii pe care ea are un talent deosebit să îi descoasă! Sau alţi membri din echipă pe care aşa i-am cunoscut. Sau parteneri şi sponsori la Poveşti din LumeaMare pe care mai întâi i-am contactat online. Şi aş putea face o listă lungă aici, dar mai bine vă păstraţi puţin timp pentru a citi interviurile de mai sus.

O seară fericită să aveţi!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.