Idei de weekend: 10-12 februarie

Idei de weekend: 10-12 februarie

Dragilor, nu vă lăsaţi descurajaţi de gerul de afară şi nu vă încuiaţi în casă în aşteptarea primăverii. Chiar dacă e iarnă, zăpadă şi ger, tot se întâmplă câte ceva interesant. Avem veşti bune pentru amatorii sporturilor de iarnă, pentru îndrăgostiţii care aşteaptă cu nerăbdare Valentine’s Day şi Dragobetele, dar şi pentru cei care visează la primăvară. Şi mai avem şi alte recomandări care, sperăm noi, să vă fie de folos. Dacă am uitat ceva să ne fie cu iertare, doar suntem şi noi oameni. Dar suntem deschişi oricăror sugestii venite din partea voastră pe care le‑om primi cu mult drag şi le‑om da drumul mai departe în lumea mare ca să afle toată suflarea despre ele.

Arad

  • I Made This! – festival de manufactură şi artizanat (11‑12 februarie).

Bihor

Bistriţa‑Năsăud

Braşov

Bucureşti

Caraş‑Severin

  • Cupa Muntele Mic la schi (11‑12 februarie).
  • Cupa Gărâna – finalele campionatelor naţionale de  orientare pe schiuri (10‑13 februarie).

Cluj

Gorj

  • Serbările zăpezii – concursuri, premii, distracţie (11‑12 februarie).

Hunedoara

Iaşi

Prahova

Sibiu

Suceava

Timiş

  • Ipostaze. Viaţă de biciclist – concurs foto pentru amatori (6‑26 februarie).
  • Atelier de pâine artizanală – atelier cu miros de pâine proaspătă (11 februarie).

Vaslui

  • Best Film Fest – cele mai bune filme ale anului 2011 (10‑16 februarie).

Lumea Mare vă doreşte weekend plăcut!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.