Declaraţia de fericire (51)

Declaraţia de fericire (51)

Ha, ha, credeaţi că aţi scăpat? Credeaţi că după ce am trecut printr-un moment de îndoială nu voi mai reveni cu porţiile mele mici şi nu întotdeauna interesante de fericire?

Adevărul e că săptămâna trecută nu a fost una uşoară pentru mine dar tot am găsit mici motive să mă bucur de clipele fericite pe care numai dacă eşti complet orb nu le „vezi”. De exemplu Maria mi-a scris, în urma îndoielii de mai sus, următoarea încurajare: „Cred că suntem un popor destul de negativist şi ne e mai uşor să ne plângem de probleme decât să vedem laturile pozitive. Evident sunt şi excepţii, multe, dar pe ansamblu cam aşa suntem. Cu atât mai mult o pagină care să inspire pozitivism şi care să-î înveţe pe oameni (pentru că mulţi nici nu cred că ştiu) cum să se bucure de lucrurile simple sau să-şi găseasca raza de lumina în fiecare zi e mai mult decât binevenită.”

Dacă există măcar un om care să se simtă inspirat de simplele mele momente de fericire, acesta este un motiv suficient să continui, ai dreptate Maria şi îţi mulţumesc.

Şi ştiu că sunt mai mulţi oameni, nu doar unul. Acum câteva zile, în urma unui important eveniment de networking la care am avut plăcerea să particip, am trimis mesajul de mai jos:

Şi am primit răspunsuri care mi-au bucurat sufletul, de la oameni pe care nu îi cunoscusem decât timp de câteva minute. Sunt fericită aşadar, da, sunt! 🙂

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.