Impresii de la Poveşti pentru trup şi suflet

Impresii de la Poveşti pentru trup şi suflet

A venit în sfârşit şi vremea să vă arăt cum a fost la Poveşti din LumeaMare pentru trup şi suflet, a doua ediţie organizată cu suflet, cu poveşti despre Peru şi … suflet, cu o aniversare care nu s-a putut ţine prea bine secretă şi cu un final dezlănţuit în dans şi cântece la chitară. Ce să zic, nu a fost rău deloc. Poate doar ora cam înaintată i-a împiedicat pe unii participanţi să se bucure de eveniment până la capăt aşa că vom evita pe viitor astfel de ore. De la Cristina Şerban am aflat mai multe detalii şi sfaturi despre un posibil traseu în timp ce Cătălin Dandeş ne-a pus pe gânduri cu povestirile lui despre practicile şamanice şi incursiunile în interiorul sufletului. Mi-a plăcut citatul pe care l-a dat la final: “Daca tu crezi e adevărat. Dacă tu nu crezi e adevărat”.

Eu cred că ne-am simţit cu adevărat bine şi la această ediţie şi mulţumesc povestitorilor şi tuturor participanţilor, îi mulţumesc lui Tudor pentru încă o porţie bună de râs, pentru figurile de dans dobândite şi pentru cântecele de la final. Mulţumesc S.E.R.V.E pentru vinul bun şi mulţumesc Alex în primul rândpentru că există şi apoi pentru că ne-a hrănit corespunzător, în ciuda faptului că ar fi trebuit şi el să se relaxeze de ziua lui. Şi să nu uit să îi mulţumesc Luminiţei pentru complot, vuvuzele şi coifuri sau lui Marian pentru cel mai original buchet de flori pe care l-am primit vreodată (ah, n-am făcut poză!), deşi nu era ziua mea 😉

Şi pentru că de atâta bunădispoziţie şi emoţie am uitat să facem tragerea la sorţi, ne-am folosit de random line picker şi, din lista noastră de invitaţi, câştigătoarea abonamentului pentru două persoane la studioul de dans Happy Feet este… (vezi după poze!)

Iuliana Babiuc!

Felicitări şi vorbim pe mail ca să afli cum intri în posesia premiului!

Cred că Iuliana a fost prima dată la Poveşti, norocul începătorului!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.