Idei de weekend: 23-25 martie

Idei de weekend: 23-25 martie

După cum ţi-am spus deja şi în articolul trecut, pe măsură ce primăvara devine mai îndrăzneaţă, weekend-urile se îmbogăţesc în evenimente. Este şi cazul weekend-ului care se apropie şi care ne îmbie cu numeroase recomandări: film, teatru (nu uita nici de oferta prietenilor noştri de la Teatrul Masca), concerte, târguri, evenimente sportive. Mai avem şi alte recomandări şi sperăm ca acestea să te inspire în petrecerea zilelor sfârşitului de săptămână. Dacă am uitat ceva să ne fie cu iertare, doar suntem şi noi oameni. Dar suntem deschişi oricăror sugestii venite din partea ta pe care le‑om primi cu mult drag şi le‑om da drumul mai departe în lumea mare ca să afle toată suflarea despre ele. Aşadar, nu sta în casă, ieşi şi bucură-te de primăvară. Şi nu uita să îţi potriveşti ceasul, pentru că în noaptea de sâmbătă spre duminică (25 martie) trecem la ora de vară.

 Alba

Arad

Bihor

  • Top Travel – târg regional de turism (23‑25 martie).

Braşov

Bucureşti

Cluj

  • Zilele filmului francofon (20‑24 martie).
  • Târgul de Turism Touristica – gamă variată de oferte de vacanţă (23‑25 martie).
  • Clujul pedalează – un nou concept de competiţie care se adresează tuturor bicicliştilor (25 martie).

Covasna

  • Bienala Internaţională de Teatru Reflex – festival de teatru (16‑30 martie).

Harghita

Iaşi

  • Zilele Vinul.Ro – eveniment de promovare a vinurilor de calitate (22‑23 martie).

Mureş

  • GastroPan – expoziţie internaţională de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică (23‑25 martie).

Sibiu

Timiş

  • 24 de ore de teatru – festival de teatru (23‑24 martie).
  • Târg de primăvară – târg cu vânzare de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie şi accesorii (21‑25 martie).
  • Beauty Days – expoziţie dedicată frumuseţii şi sănătăţii (22‑25 martie).

Lumea Mare îţi doreşte weekend plăcut!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.