Articolele noastre direct în mailul tău

Articolele noastre direct în mailul tău

Acest articol nu mai este de actualitate.

Nu ştiu dacă te-ai prins (o vreme nici eu nu am ştiut că se poate :-)) dar a existat mereu posibilitatea de a te abona pentru a primi cele mai noi articole, pe mail. Din motive care au ţinut însă mai mult de dorinţa mea de a interacţiona direct cu tine, de a scrie mailuri cât de cât personale şi de a nu te stresa zilnic, nu am avut până acum pe site foarte vizibil formularul. Mi-am dat însă seama că există persoane care ar vrea să primească articolele direct în mail, să fie la curent cu noutăţile. Aşa că, dacă te numeri printre aceste persoane şi te bucuri de fiecare dată când un articol de pe LumeaMare te inspira la visare sau la o viaţă mai bună, ai acum această şansă. Te abonezi mai jos, conformi abonarea în urma primirii unui link direct la tine în mail şi gata, vei fi permanent la curent cu ceea ce mai scriem!

Ce zici?

Introdu adresa ta de mail:

Delivered by FeedBurner

Cei care s-au abonat până acum vor fi în continuare ţinuţi la curent cu noile ediţii de Poveşti din LumeaMare (cel mai sigur din septembrie, vara suntem şi noi mai mult plecaţi!) sau cu alte noutăţi şi provocări. Nu vom abuza însă de mailul tău şi nu vom transfera baza de date fără acord, de aceea am şi lansat această invitaţie!

Îţi mulţumesc!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.