Declaraţie de fericire la malul mării

Declaraţie de fericire la malul mării

Pe mine personal o simplă privire către această imagine m-a făcut fericită. Ţie poate că nu îţi spune nimic. Ba mai mult, poate că te şi plictiseşti atunci când stai şi nu faci nimic, la plajă. Încearcă acest simplu exerciţiu: priveşte un copil care se joacă la malul mării. Vezi cum marea devine pentru el un partener ideal pentru prinsa, cum îşi cară plin de importanţă găletuşa plină cu apă, cum se cufundă în lucrul la un castel sau cum “dansează” dansul împrietenirii cu alţii copii, ale căror jucării par mereu mai interesante decât ale lui. Urmăreşte-i gesturile de om mare şi izbucnirile de bucurie de copil, râsul şi concentrarea, fuga şi abandonul pe nisip. Şi dacă nimic din toate astea nu îţi aduce măcar o clipă de fericire, eu nu mai vorbesc cu tine! 🙂

După cum te anunţam deja de luni, începând de săptămâna aceasta vei putea regăsi săptămânal declaraţiile mele de fericire, însoţite de fotografia săptămânii.

Imaginea de săptămâna aceasta este din Portugalia. Fericirea este de pretudindeni din LumeaMare, depinde de tine să o primeşti.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.