Cum a fost la Poveşti din LumeaMare pe 2 roţi

Cum a fost la Poveşti din LumeaMare pe 2 roţi

La ediţia specială de Poveşti din LumeaMare pe 2 roţi am reuşit să batem un record, cred că a fost cea mai lungă întâlnire cu poveşti de până acum.  Am avut noroc de o zi frumoasă, o oază de soare între zile reci şi ameninţări de iarnă în plină primăvară. Am văzut oameni venind pe motocicletă, lucru care ne-a bucurat sufletul. Am avut şi participanţi care nu au motocicletă, fapt care iarăşi ne-a adus bucurie; dacă am reuşit să împărtăşim suficient din frumuseţea acestei pasiuni încât să adunăm şi ne-motociclişti pe lângă noi, asta înseamnă ceva. Despre ce am povestit şi o câteva fotografii găseşti pe SlowRide. Şi aşa cum am tot făcut în ultima vreme, te rog să ne ajuţi cu un feedback sincer, răspunzând la câteva întrebări pe care le vei găsi aici.

Parteneri: Michelin RomâniaS.E.R.V.EEspace Minoux.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.