Idei de weekend: 3-5 mai 2013

Idei de weekend: 3-5 mai 2013

Bihor

  • Șuncuiuș Festival – festival de muzică electronică (1‑6 mai).
  • Târg de Paște – expozanţi din România şi Ungaria vor aduce spre prezentare, degustare şi vânzare produse tradiționale de Paște (30 aprilie‑4 mai).

Bucureşti

Covasna

Iași

Ilfov

Maramureș

  • Cupa Garage Racing – competiţie de ciclism (4 mai).
  • Târg de Paște (2‑4 mai).

Prahova

  • Târg special de Paște (1‑3 mai).

Sibiu

Suceava

Timiș

  • Târg de Paște – târg naţional cu vânzare de bunuri de larg consum (30 aprilie‑3 mai).
  • Târgul de Paște – produse tradiționale, îmbrăcăminte, încălțăminte, dulciuri, cadouri, cosmetice, produse apicole, handmade (30 aprilie‑4 mai).

Lumea Mare îţi doreşte weekend plăcut!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.