(P) Care e legătura dintre bicicleta ta şi dantura ta?

(P) Care e legătura dintre bicicleta ta şi dantura ta?

În timp ce scriam titlul nu mă puteam abţine să nu mustăcesc puţin, gândindu-mă că legătura, Doamne fereşte, ar putea fi foarte strânsă la o mică neatenţie 🙂 Dar nu, nu suntem pe SlowRide.ro  şi nu vreau să îţi fac teorie despre cum să mergi pe două roţi şi cum o atitudine preventivă îţi poate păstra toţi dinţii în gură (deşi prevenţia e valabilă şi într-o parte şi în alta, ştii asta). Şi nu am de gând nici să îţi explic cum să îţi îngrijeşti dinţii. Vreau doar să îţi semnalez o acţiune care s-ar putea să te ajute să faci singur legătura, un gest eco al unei clinici dentare eco: Green Dental.

Până în septembrie 2013, în ultima sâmbătă a fiecărei luni, toţi bicicliştii din Bucureşti care îşi doresc un zâmbet sănătos sunt invitaţi să participe la ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS!

La ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS, bicicliştii vor primi, alături de beneficiile incluse în pachet, şi recomandări pentru o igienă orală corectă – vezi, de aceea nu m-am apucat eu să îţi explic ce şi cum, o vor face specialiştii.

Pe scurt, ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS oferă tuturor celor care vin cu bicicleta la clinică următoarele beneficii:

  • Consultaţie: GRATUITĂ
  • 50 LEI în loc de 220 lei pentru o şedintă completă de profilaxie
  • 50% reducere pentru albire dentară Opalescence
  • 50% reducere pentru obturaţii dentare (plombe)

Trebuie să te programezi înainte, prin aplicaţia de pe pagina de Facebook. Mai multe detalii găseşti pe pagina campaniei.

La final te întreb: ce crezi, dacă mai multe companii ar încuraja deplasarea pe bicicletă, ar fi asta o şansă în plus pentru noi, cei care folosim vehiculele pe două roţi? Ar fi o şansă în plus pentru Bucureşti?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.