La mulţi ani, Alex!

La mulţi ani, Alex!

Dragul meu Alex,

Roxana Alex DSC07778Tu ştii că îţi mulţumesc în fiecare zi, în gând sau cu voce tare, pentru că exişti şi pentru că eşti cel mai bun soţ pentru mine şi cel mai bun tată pentru Petra. Nu cred că puteai să îmi oferi o fericire mai mare în lumea asta (mare şi mică, în acelaşi timp) decât certitudinea că am găsit sufletul pereche în persoana ta, omul pe care îl iubesc şi îl apreciez la fel de mult chiar şi după ce au trecut peste mine ani, greutăţi, stres, oboseală, temeri, nereuşite sau deziluzii. În tine am acea insulă, acel loc în care pot să mă regăsesc de oricâte ori mă tem sau am îndoieli. Îmi dai curajul şi puterea de a fi ceea ce sunt, mă încurajezi să merg înainte şi mă înţelegi cu siguranţă mai bine decât mă înţeleg eu.

Aş vrea să îţi ofer o lume întreagă în schimb, să-ţi pun la picioare toate lucrurile pe care ţi le doreşti şi nu le poţi avea, dar cel mai mult aş vrea să îţi ofer mai mult timp pentru tine. Astăzi îţi ofer şansa de a învăţa să cânţi la chitară, aşa cum ţi-ai dorit dintotdeauna. O vei ridica de pe suport, o vei şterge de praf şi vei merge la prima ta oră (după mulţi ani) pentru bucuria sufletului tău, dar şi pentru bucuria noastră, de ce să nu recunosc :).

Să cânţi mulţi ani de acum înainte şi să fii cel puţin la fel de fericit pe cât suntem noi pe lângă tine!

Roxana

Mai departe îţi transmit şi urările celorlalţi membri din echipa LumeaMare:

Dragă Alex, La Mulţi Ani!

Şi ca să nu-ţi fac urări demonetizate sau desuete, iaca, de la mine, pentru tine:

În primul şi-n primul rând mulţumesc că ai înţeles-o şi lăsat-o pe nevastă-ta să plece de nebună trei săptămâni prin Europa, pe motocicletă, cu mine. Mulţumesc de votul de încredere, împreună am făcut cea mai frumoasă călătorie din viaţa mea. Zău.

Că mai cu umor, mai pe serioaselea, mai împărtăşeşti câte un pic din talentele tale de bucătar şi cu noi, ăştia nepriceputenii.

Că nu te superi când în chatul general zicem ”Bună dimineaţa, fetelor!”. Ba mai şi răspunzi.

Că îţi iubeşti familia frumos de ne faci pe astea mai sceptice, să credem.

Că ne faci poze frumoase pe la evenimente, de iar, ne faci pe astea mai sceptice, să credem.

Că pur şi simplu eşti un om fain, pe care mă bucur mult că l-am cunoscut.

Să fii sănătos!

Ina

 

Dragă Alex,

Încep cu „La mulţi ani!” şi cu toate urările de bine, sănătate şi dorinţe îndeplinite.

Continui cu îndemnul de a găsi prilej de bucurie în fiecare zi şi în tot ce faci. Simţ estetic ai, bun gust ai, la fel şi ochi pentru detalii, aşa că nu-ţi va fi deloc greu să te bucuri de ceea ce-ţi face plăcere cu adevărat.

Şi pentru că eşti la fel de „ducarnic” ca noi ăştialalţi, îţi doresc ca paşii să te poarte acolo unde te poartă gândul. Să descoperi locuri fascinante, pline de culoare, arome şi gusturi. Iar la întoarcere să ne „recompensezi” şi pe noi cu o poveste, o imagine, o reţetă îmbietoare sau un pahar de vin.

Zilele să-ţi fie senine şi cei dragi mereu aproape. Familie, prieteni, cu cât mai mulţi, cu atât mai bine.

Să fii mereu încrezător în forţele proprii şi să vezi întotdeauna partea plină a paharului.

Să fii iubit şi fericit!

Lorena

 

Dragă Alex,

Doi oameni serioşi te admiră pentru seriozitatea angajamentelor tale, hărnicia, politeţea, decenţa, stăpânirea de sine, dragostea faţă de cea mai aproapea ta şi talentul culinar. Doi oameni călători te admiră pentru că iubeşti şi tu călătoriile şi cu aceasta ocazie îţi dorim să fie cat mai multe şi cât mai îndepărtate. Doi părinţi te admiră pentru devotamentul neţărmurit faţă de fetiţa ta. Doi iubitori de frumos îţi admiră fotografiile şi simţul estetic. Doi bunici îţi doresc sa fii şi tu bunic, să-ţi creşti nepoţii şi să le faci bunătăţi. La mulţi ani, dragul nostru!

Dadu şi Dada

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.