Promoție AirFrance&KLM – Early Bird: Beijing 499 euro, Santiago de Chile 799 euro

Promoție AirFrance&KLM – Early Bird: Beijing 499 euro, Santiago de Chile 799 euro

Air France / KLM anunță promoția Early Bird în care prețurile biletelor de avion sunt reduse în medie cu până la 40% pentru peste 51 destinatii din America de Sud, Asia, Caraibe și Africa.

Perioada de achiziție a biletelor de avion: până pe 4 martie 2015 pentru Africa, America de Sud si Caraibe şi până pe 10 martie 2015 pentru destinaţii din Asia.

Perioada de călătorie pentru AirFrance: până pe 10 decembrie 2015 pentru Africa, America de Sud si Caraibe şi până pe 5 decembrie 2015 pentru destinaţii din Asia.

Perioada de călătorie pentru KLM pentru destinaţiile din Asia: între 20.05.2015 – 05.12.2015. Pentru detalii complete vizitează platformele online AirFrance  şi KLM .

Hai să vedem ce promoţii găsim:

AirFrance – Paris 129 euro, Bangkok 549 euro, Tokyo 649 euro, Rio de Janeiro 679 euro, Santiago de Chile 799 euro.

KLM – destinaţii din Africa – Johannesburg de la 519 euro, Asia – Singapore de la 579 euro si America de Sud – Lima de la 799 euro.

Preţurile sunt valabile pentru zborurile dus-intors si includ taxele de aeroport şi sunt disponibile atât la achiziţiile făcute pe platformele online AirFrance  şi KLM , cât şi la agenţiile de voiaj şi tour operatorii autorizaţi.

Promoţia nu se aplică pentru călătorii efectuate în perioada 01.07.2015-20.08.2015.

Alte condiţii: perioada minimă de şedere – 6 nopţi / 1 noapte de sâmbătă, perioada maximă – 3 luni.

Ne este dor de Chile fără doar şi poate, iar luna martie pare foarte bună să reuşim să vedem vârfurile din Torres del Paine. E prea curând pentru noi dar poate te tentează, mai ales că preţul găsit este de 772 €.

Santiago_03_2015_1

Santiago_03_2015_2

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.