Câştigătorul concursului în nuanţe de VERDE

Ne bucurăm că acum, în prag de Paşte, putem să oferim un cadou unui cititor LumeaMare. Iepuraşul nu suntem chiar noi, ci partenerul nostru, RGB Photography, iar în cele ce urmează vom anunţa câştigătorul concursului VERDE şi vom prezenta cele 10 fotografii finaliste, cu numărul de puncte strâns de fiecare. La alegerea fotografiei câştigătoare au contribuit voturile a patru persoane, două din partea LumeaMare şi două din partea RGB Photography. Ne dorim foarte mult ca de premiu să se bucure cineva care poate cu adevărat să participe la Cursul de photoshop, începând cu 22 aprilie 2015, în Bucureşti (vezi mai multe detalii aici sau aici). În cazul în care câştigătorul sau câştigătoarea nu răspunde la mail până pe 20 aprilie sau nu îşi poate revendica premiul, vom alege automat următoarea persoană din clasament.

Mai departe dăm cuvântul reprezentantului RGB Photography, Răzvan Buluş:

O sarcină dificilă am avut astăzi, în alegerea câştigătorului.
Fiecare membru a luat în calcul: cât de aproape de tema propusă se află fiecare fotografie, cât de originală şi creativă este ideea fotografiei, calităţile tehnice ale acesteia, compoziţia şi iluminarea.
Fotografia câştigătoare este cea realizată de Maria Mazilu.
Are o excelentă apropiere de tema propusă, reuşită cu o abordare a unui subiect aparent simplu, dar care poate pune suficiente probleme fotografului.
Compoziţia surprinde prin natura să paradoxală: aglomeraţia elementelor vizuale este bine organizată şi nu lasă senzaţia de încărcat. Reducerea compoziţiei la linii şi puncte prezentate explicit reprezintă o altă opţiune corectă a compoziţiei.
Curajul autoarei de a-şi baza structura vizuală nu pe un subiect distinct, ci pe elementele grafice repetitive, nu a trecut neobservat.
Sclipirile discrete ale luminii în picăturile de rouă îmbogăţesc imaginea iar senzaţia de viu şi proaspăt, exprimată deja prin natura subiectului, este întregită de iluminare.
Felicitări Maria Mazilu!

Fotografia câştigătoare:

Maria Mazilu, 28 puncte
Maria Mazilu, 28 puncte

Galeria imaginilor finaliste şi punctajul obţinut de fiecare:

Mulţumim tuturor pentru că ne-aţi făcut viaţa mai verde şi mai frumoasă cu imaginile voastre deosebite şi vă aşteptăm în continuare pe blog sau la următoarele concursuri.

Nu uita că, pentru a fi la curent cu noutăţile, cel mai bine e să fii abonat la newsletter.

Abonează-te chiar acum!

* indicates required


Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.