Promoţie Qatar Airways. Bussiness – 2 în 1

Promoţie Qatar Airways. Bussiness – 2 în 1

Scurt pe doi. Qatar Airways anunţă, pentru rezervări în perioada 11 – 17  Mai, o promoţie de 2 bilete la preţ de unul pentru clasa business. Călătoriile trebuie să aibă loc în perioada între 15 Mai – 10 Decembrie 2015, cu restricţii de călătorie între 10 – 20 Iulie 2015 şi 20 August – 10 Septembrie 2015.

Bucureşti – Muscat – 1999 Eur.

Qatar bussiness

Mai multe detalii şi preţuri pe pagina promoţiei.

Tarifele găsite sunt valabile la data publicării articolului.

Călătorii plăcute!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.