O provocare foto şi un workshop de creativitate cadou!

O provocare foto şi un workshop de creativitate cadou!

Ştiu că regula unei eficiente şi bune comunicări este să încerci să transmiţi un singur mesaj odată, dar de data aceasta chiar nu pot să o respect, aşa că îţi voi solicita atenţia şi te voi ruga să mă urmăreşti, pentru că am trei lucruri importante să îţi spun: mai întâi îţi voi povesti despre nişte workshopuri faine de la RGB Photography, în luna august, apoi îţi voi lansa o provocare foto pentru ca, la final, să afli că poţi câştiga participarea la unul dintre aceste cursuri. Ne învârtim în cerc, nu e aşa? Dar nu oricum, ci creativ. Fii aşadar atent/ă la detalii:

1. Dacă eşti pasionat de fotografie şi vrei să îţi dezvolţi atât educaţia vizuală cât şi imaginaţia, am două propuneri pentru tine în august, două cursuri la care eu şi Alex ne-am înscris şi la care ne-am bucura mult să ne fii coleg sau colegă:

Workshopul de Educaţie Vizuală: 11 august – 13 august 2015, marți şi Joi, între orele 19.00 – 22.00, în Bucureşti, 2 întâlniri, 22o de lei de persoană. Vezi mai multe detalii aici.

Workshopul de Creativitate în Fotografie: 18 – 27 august 2015, marţi şi Joi, între orele 19.00 – 22.00, în Bucureşti, 4 întâlniri, 450 de lei de persoană. Vezi mai multe detalii aici.

Fac o paranteză şi profit de ocazie ca să îţi spun că în 15 septembrie începe şi o nouă grupă pentru Cursul de Fotografie acreditat, curs pe care l-am absolvit şi eu şi care a fost peste orice aşteptări. Vezi toate detaliile aici. Sau mai multe idei şi cursuri aici.

2. Imediat după ce am terminat cursul foto mi-am dat singură o provocare foto de 30 de zile, asta pentru că aveam nevoie de teme şi de ceva care să mă constrângă să exersez în fiecare zi. A fost o experienţă deosebită pe care ţi-o recomand de fiecare dată când simţi că „nu ai timp” pentru pasiunile tale. Ba mai mult de atât, te provoc la o variantă mai simplă, nu de 30 de zile, de 15 zile. Ce trebuie să faci? Să porţi aparatul după tine (indiferent ce aparat ai) şi să faci în fiecare zi o fotografie (sau o serie de fotografii), urmărind ideile de mai jos. Important e să abordezi fiecare temă dintr-un alt unghi, să încerci să fii creativ. Perioada în care are loc provocarea: 27 iulie – 10 august.

2015 07 provocare foto 15 zile

3. Eu şi Alex vom face tot posibilul să ne ţinem de program şi să postăm rezultatele în evenimentul pe care l-am creat în atelierul nostru de fotografie, aflat momentan pe facebook, în pagina ID Studio. Aşteptăm să te alături şi să postezi fotografiile tale aici. Cele mai inspirate imagini vor fi distribuite şi pe pagina de facebook LumeaMare. Iar la final, cea mai creativă persoană va fi premiată cu participarea la Workshopul de Creativitate în Fotografie din august, de care ţi-am povestit mai sus. Pentru a avea şanse, e nevoie să ai măcar o fotografie postată în eveniment. Dacă vor fi mai multe va fi şi mai bine, perseverenţa va avea şi ea o pondere în rezultatul final, dar cel mai mult vor cântări imaginaţia şi ideea (fără să ignorăm, de asemenea, şi calitatea imaginii). 

Câştigătorul va fi anunţat în cel mult două zile de la finalizarea provocării şi va fi ales, prin vot, de către Roxana Farca, Alexandru Farca şi Răzvan Buluş – RGB Photography. 

Acestea fiind spuse îţi doresc multă inspiraţie şi sunt aici pentru tine, dacă ai nevoie de mai multe detalii sau lămuriri.


Credit foto imagine copertă: Răzvan Buluş

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.