Recomandări calde pentru timp liber şi vacanţe (3 | 2016)

Recomandări calde pentru timp liber şi vacanţe (3 | 2016)

Am tot fost plecată şi mi-a fost dificil să mai adun recomandări pentru tine. Nici acum nu m-am retras la vatră, sunt încă la Cluj, de unde mă pregătesc să plec spre Bucovina, pentru a mă întoarce în câteva zile din nou în Cluj. Dar nu scriu asta pentru a-ţi povesti traseu meu, ci pentru a-ţi atrage atenţia, foarte pe scurt, asupra unor evenimente apropiate sau aflate chiar în curs.

TIFF.15 – Festivalul internaţional de film din Cluj, devenit un megaeveniment la care am avut bucuria de a participa zilele acestea. Prietena noastră, Ami, a insistat să vin şi nu regret că am cedat tentaţiei. Nu credeam că festivalul are aşa o amploare şi nu mă aşteptam să fie atât de bine organizat, cu o selecţie de filme atât de variată şi o atmosferă atât de plăcută ce a molipsit tot oraşul. Dacă ai cum să ajungi la Cluj până pe 5 iunie, nu te codi, ai să vezi că merită experienţa. Voi reveni probabil cu mai multe impresii, când mă mai liniştesc. Detalii găseşti aici.

Redeschiderea Centrului de Vizitare al Parcului Călimani, 1 iunie, Şaru Dornei. Acesta este motivul pentru care dispar câteva zile din Cluj. Poţi veni şi tu, alături de familie, sunt sigură că va fi o zi frumoasă, dacă va ţine şi vremea cu noi. Mai multe detalii despre programul zilei poţi citi aici sau în afişul de mai jos.

Calimani

Ziua lacului fără fund, 4-5 iunie, la Fundăţica. Mai multe detalii vor veni în curând, aici, dar se anunţă o aventură inedită, pe poteci şi la cort.

Dacă mai ştii şi tu alte evenimente la care merită mers, în viitorul apropiat, te rog să mă completezi!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.