Sandalele sport de care nu mă mai despart

Înainte de orice vreau să știi că acest articol nu face parte dintr-o campanie comandată. Vreau doar să-ți împărtășesc aprecierea mea pentru sandalele pe care le-am purtat în aproape toate călătoriile din ultimii cinci ani, pe care nu le-am lăsat din picioare nici în oraș și de care încă nu mă despart: sandalele mele sport de la Ecco.

Sandale Ecco sport pentru offroad si outdoorLe-am cumpărat în 2012, cu ceva timp înainte de a pleca în vacanță în Iordania. Am prins o reducere și prețul a fost la jumătate. De atunci le-am purtat peste tot și oricând, vezi câteva exemple în fotografiile de mai jos. Au fost bune pe post de sandale, de bocanci, ba chiar și de șlapi. Le-am dus prin nisip sau prin pietriș, pe cărări line sau pe cărări de munte (nu recomand totuși, au talpă aderentă, dar nu protejează degetele, eu am făcut asta doar pentru că știam că drumul nu e lung și pentru că traseul implica mersul prin apă), m-au protejat prin râuri cu apă dulce sau le-am testat rezistența în apă sărată, atunci când nu am avut papucei speciali de pietricele, le-am îngropat cu totul în noroi și le-am spălat în mașina de rufe. Au ieșit cu bine din toate, s-au uscat mereu foarte repede și, după toate acestea, eu zic că se țin încă bine.

Acum doi ani am mai prins o promoție și i-am cumpărat și Petrei, unele roșii. S-au comportat la fel de bine, singurul minus ar fi că la apă au lăsat urme roșii pe picioare. Spre bucuria mea, Petrei i-au crescut picioarele și le-am moștenit eu, așa că am acum și o pereche de rezervă. Probabil că cel puțin cinci ani de acum înainte nu mai duc grija sandalelor de călătorie.

Prețul lor poate depăși patru sute de lei, dar dacă împart la numărul de ani în care le-am folosit, e evident că merită. Iar eu, așa cum spuneam, mi-am luat iarna sandale și vara sanie, la jumătate de preț. Am observat că Ecco are frecvent promoții, e de urmărit și prins ocazia.

Tu ce sandale porți în călătorii? M-aș bucura să completăm cu alte idei și mărci care pot oferi o experiență la fel de bună.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.