O zi la Băile Herculane

Dacă eşti genul boemo-pozitivo-sportiv o zi la Băile Herculane e prea puţin. Dacă eşti genul fitzo-depresivo-răsfăţat mai bine nu mergi acolo, excepţie făcând cazul în care dispui de un aparat de întoarcere în timp, în epoca de glorie a staţiunii, atunci când puteai întâlni aici impăraţi şi împărătese, atunci când România era încă pe harta Europei civilizate.

Aşa cum am spus şi în introducerea de ieri, o plimbare prin Băile Herculane e sănătate curată; mai puţin la suflet şi la cap, locurile în care ţi se ciocnesc sentimentele şi neuronii în timp ce încerci să înţelegi DE CE noi, ca popor, lăsăm resurse turistice, peisagistice şi tămăduitoare să se irosească, la propriu, pe frumoasa apă a Cernei.

Fiind iarnă ziua noastră a fost mai scurtă decât ne-am fi dorit. Admit că la aceas...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.