Buget pentru Maroc

Din când în când primesc întrebări cum îmi organizez excursiile. Cum am mai scris, e relativ simplu... caut cel mai bun bilet de avion (iau destinaţia, mă gândesc cam cine ar zbura pe acolo şi intru pe site-ul respectivelor companii aeriene, mă uit la preţuri, la orare) şi decid cam care ar fi cea mai bună combinaţie. Există vreun site pe care să intri să-ţi dea cea mai bună combinaţie? Sincer, eu nu ştiu nici unul, dacă ştiţi voi, v-aş ruga să mi-l spuneţi. Mă mai uit pe Paravion, dar site-ul nu prinde şi biletele low-cost. De exemplu, acum am făcut o simulare pe destinaţia Marrakech şi am găsit oferta de 470 euro (cu Air France şi Royal Air Maroc), pe când nişte bilete rezonabile low-cost ar fi pe undeva pe la 200 euro.

Să luăm un caz... să zicem că cineva vrea să meargă 1 săptămâna în Maroc în mai. De ce mai? Pentru că e o lună minunată de vizitat Marocul - este cald, dar nu îngr...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Imperator e un tip care lucrează în marketing şi comunicare cam de 15 ani... Travellingul îi ocupă timpul mai demult, de vreo 37 de ani, iar cucerirea meridianelor din afara României de 19 ani. Până acum a fost în 75 de ţări pe 5 continente, iar printre celelalte pasiuni poate enumera istoria, sportul (in general fotbalul) şi alte culturi. În timpul liber, scrie poveşti din locurile prin care a fost pe blogul personal sau in LumeaMare.