Cairo 5 zile – nota de plată

Cairo 5 zile – nota de plată

Am promis că voi încheia serialul Welcome to Cairo, my friend cu bugetul acestei ieşiri. Cum n-am făcut-o la timp, bineînţeles că a fost complicat să îmi amintesc, noroc cu Alex care a mai păstrat bilete şi stă mai bine cu memoria ca mine.

Aşadar iată cât veţi cheltui dacă veţi petrece 4 nopţi / 5 zile în Cairo.

Transport

98 Euro billet avion + 28 Euro (taxiuri +  transport excursie o zi)

Cazare

290 EGP (39 Euro)

Mese

50 Euro / 4 zile

Intrari piramide si muzee

565 EGP  (75 Euro)
TOTAL

290 Euro / persoana

Şi ceva mai multe detalii:

Cazare, 26 Dolari camera cu baie pe hol, mic dejun inclus (Hotelul Isis, un fel de apartament aflat într-un fel de bloc înalt, la 2 pasi de Egyptian Museum) Transport aeroport – hotel inclus la sosire

Masa pentru 2 persoane – intre 26 EGP (vegetarian) sau 50-60 EGP (6-8 Euro) si 150 EGP (20 Eur, asta a fost ţeapa de care am povestit)

Muzeul egiptean – 60 EGP/persoana (8 Euro) / Muzeul Mumiilor Regale (tot în Muzeul Egiptean) 100 EGP/persoana (13 euro)

Nilometru – 15 EGP/persoana

Taxi 10-15 EGP / cursa

Excursie piramide Giza, Saqqare, Dashur, Memphis (1 zi, masina cu 6 locuri) – 24 Dolari / persoana (136 EGP/persoana)

Intrare Saqqara – 60 EGP / persoana
Intrare piramida Keops – 100 EGP / persoana
Intrare Giza – 60 EGP / persoana
Intrare Memphis – 35 EGP / persoana
Intrare Dahshur – 60 EGP / persoana

Sound & Light Show Giza – 75 EGP/ persoana (10 euro)

Sper să vă folosească informaţiile de mai sus, daca plănuiţi să plecaţi şi vă mai putem ajuta cu ceva, just ask!

Articole similare:

Buget pentru vacanţă

Buget pentru Maroc

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.