Sfântul Valentin călare pe cămilă

Dacă vă întrebaţi unde sunt aflaţi mai jos. Şi dacă vă miraţi, aflaţi şi cum am plecat:

CUM SĂ PLECI LA CAIRO ÎN 3 ACTE:

Actul 1. Duminică seara în familie. Bem un pahar de vin fiert, în pat. Alex gâdilă telecomanda, eu gâdil Google Reader de pe telefon. Dau peste articolul lui Cezar pe Imperator Travel. Citesc "the breaking news", văd că e ofertă specială de la Tarom (CAIRO - 98 euro, VENEZIA - 86 euro, Roma - 105 euro, Bari - 102 euro, Barcelona - 78 euro, Valencia - 78 euro, Madrid - 88 euro) observ că Cezar şi-a luat deja bilet şi mi se acutizează binecunoscutul şi omniprezentul dor de ducă.

Intrăm în viteză pe rezervări, alegem zilele, alegem zborul... check price... Nimic! Preţul de cel puţin 3 ori mai mare. Ne agităm, vorbim cu Cezar, vorbim pe facebook cu Tarom, asta e, ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.