Ne-am întors din Egipt, pe când plecăm înapoi?

Când îţi doreşti ceva foarte mult nu se poate să nu reuşeşti. Veche ideea aceasta, nu e aşa? Însă pentru mine ambele călătorii pe care le-am făcut în Egipt au însemnat o dovadă a faptului că acest principiu funcţionează. Deşi nu plănuiam, prima călătorie, la Cairo, a ieşit în urma unei decizii spontane, dacă vă aduceţi aminte!

A doua a fost o oportunitate apărută din senin, din nou fără să mă aştept, mulţumită lui Chinezu, în coaliţie cu agenţia United şi Autoritatea Egipteană de Turism.

Cred că v-aţi prins deja că Egiptul m-a fascinat dintotdeauna şi că nu m-aş sătura prea curând să îl vizitez. Chiar dacă am fost de două ori tot ne-au rămas înca foarte multe locuri de descoperit şi de făcut, aspect care nu mă întristează ci îmi dă un fel de bucurie - ştiu că aşa am un pretext ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.