Călătorie magică

Când ne gândim la călătorii şi destinaţii, puţini dintre noi alegem SUA. Pornim în Europa cea plină de cultură sau în exotica şi "la modă" Asie. Şi dacă ne gândim la America preferăm să alegem jumătatea sudică, visăm la tangoul argentinian sau la peisajele fantastice de la Machu Picchu. Şi totuşi America de Nord este la fel de interesantă ca orice altă destinaţie. Cred că oricine şi-ar dori să ajungă măcar odată în viaţă la New York sau să cucerească Vestul mai mult sau mai puţin sălbatic, asta ca să dau doar două exemple.

Iar noutatea care pe mine m-ar sui fără ezitare în avion este anunţata deschidere, în 18 iunie, a parcului tematic Harry Potter, în Orlando

<...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.