Locul 2 la Roblogfest – probably the best

Locul 2 la Roblogfest – probably the best

Aseară când m-am întors de la Roblogfest habar nu aveam că se publicase deja clasamentul final şi în timp ce mă strecuram în pat am zis să mai arunc un ochi pe twitter. Când colo, ce văd? Felicitări pentru LumeaMare care a ocupat locul 2, de la Asaftei Dragoş. Şi complimente de la Daniel: “LumeaMare este pentru mine câştigătoarea la RBF / Travel.”

Va trebui să mă credeţi pe cuvânt şi cine mă cunoaşte ştie că nu sunt ipocrită, chiar nu mă aşteptam!!! Trebuie să recunosc că acest festival m-a cam dezamăgit, motivele sunt mai multe dar nu este acum cazul şi locul să le enumăr. Pe scurt ideea este bună, iniţiativa lăudabilă, dar s-ar putea aduce anumite îmbunătăţiri, una dintre ele fiind tocmai jurizarea tuturor categoriilor. În a doua etapă am fost chiar la un pas de a mă retrage, de aceea nici nu am mai lăsat butonul de vot pe site. Faptul că după ce am depus minime eforturi, aproape de zero, pentru a obţine voturi, am ocupat un loc 2, pe mine mă încântă acum mai mult decât dacă ne-am fi luptat pentru locul 1 – ocupat pe bună dreptate de Viajoa.

Reciclând două slogane celebre aş putea spune despre LumeaMare ca este “probably the best travel blog in Romania” şi ca acest loc doi ne va încuraja să “try harder” 😉

Mulţumesc tuturor celor care au ales să ne voteze şi mai ales tuturor celor care ne încurajează şi ne citesc. Îi sunt recunoscătoare lui Sebastian pentru susţinerea dezinteresată şi mă bucur că am avut ocazia să ne vedem aseară. Aşa cum mi-a spus un membru important al echipei noastre, Alina, uneori putem fi surprinşi şi în mod plăcut! Aşa este!

Un week-end plăcut tuturor şi vă mulţumim!

PS: Imi pare rău că nu am şi o poză cu Mihai Barbu, alături de care am stat destul de mult aseară şi pentru care sunt foarte mândră că a câştigat la categoria foto – deşi ar fi meritat un premiu şi la travel, poate mai mult decât noi toţi la un loc!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.