No gata, plec…

De când mă ţin de LumeaMare.ro pot spune că am reuşit să bat multe recorduri: la stat pe scaun fără să mă ridic, la nopţi nedormite, la cel mai mare efort din viaţa mea, la minusul din buzunare, la prea multe idei pentru care timpul nu îmi ajunge niciodată, la entuziasm, la epuizare şamd. Nu mă plâng decât de un singur lucru: am ajuns să scriu mai mult despre călătorii decât să călătoresc. Not good!

Aşa că m-am hotărât brusc să plec. Nu în jurul lumii, nu într-o călătorie de un an, sunt prea mulţi factori (în plus, pe lângă LumeaMare.ro) care nu mă vor lăsa să îmi iau lumea în cap :-).

Luni sau marţi dimineaţă mă sui pe motor şi o iau în sus, cu destinaţie Cluj. Am treabă pe acolo vreo două sau trei zile, după care, dacă totul e ok merg mai departe spre Maramureş.

Încă nu m-am hotărât ce, cum, când, pe unde... Deh, idee...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.