No gata, plec…

No gata, plec…

De când mă ţin de LumeaMare.ro pot spune că am reuşit să bat multe recorduri: la stat pe scaun fără să mă ridic, la nopţi nedormite, la cel mai mare efort din viaţa mea, la minusul din buzunare, la prea multe idei pentru care timpul nu îmi ajunge niciodată, la entuziasm, la epuizare şamd. Nu mă plâng decât de un singur lucru: am ajuns să scriu mai mult despre călătorii decât să călătoresc. Not good!

Aşa că m-am hotărât brusc să plec. Nu în jurul lumii, nu într-o călătorie de un an, sunt prea mulţi factori (în plus, pe lângă LumeaMare.ro) care nu mă vor lăsa să îmi iau lumea în cap :-).

Luni sau marţi dimineaţă mă sui pe motor şi o iau în sus, cu destinaţie Cluj. Am treabă pe acolo vreo două sau trei zile, după care, dacă totul e ok merg mai departe spre Maramureş.

Încă nu m-am hotărât ce, cum, când, pe unde… Deh, ideea e preaspătă şi nu s-a copt! Ştiu doar că pe 14 mai va trebui să fiu la Dăneşti – Siseşti, pentru o regrupare cu Alex şi Lumea Mică. Până acolo am nevoie de ajutorul vostru, în următoarele aspecte:

1. Idei de ce merită văzut în zonă, trasee, indicaţii de drum

2. Idei de unde aş putea pune capul noaptea – voi căuta inclusiv variante de genul CouchSurf, dat fiind că plec cu buget pe minus şi nu mă prea văd montând singură cortul la margine de poieniţă

3. Cine vrea să ne vedem să strige, ca poate vine muntele…

4. Dacă a inventat cineva o soluţie să pun apă în rezervor şi să meargă… aştept cu interes! 🙂

Cine vrea să mă însoţească, chiar pe bucăţi mici de drum, e binevenit! Deocamdată cel mai mare ajutor ar fi în raspunsuri la nevoile de mai sus.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.