Răşinari, un colţ liniştit de lume

Vă spuneam în articolul anterior că m-am simţit extraordinar de bine în Sibiu şi că îmi părea rău să plec mai departe. Aşa că a doua zi m-am lăsat greu dusă. M-am trezit târziu, am luat un mic dejun lung, am stat la poveşti cu prietena mea Dodo, apoi m-am gândit că mi-ar plăcea să mai ies puţin în centru, înainte de a încăleca şi a porni spre Cluj.

Dodo a venit atunci cu iniţiativa şi inspirata idee de a mă duce la Răşinari. Aşa că am sărit în maşina ei, am pornit spre ieşirea spre Păltiniş, am trecut pe lângă muzeul satului - pe care ţin neapărat să îl văd cu altă ocazie – şi uite aşa am ajuns în satul cu străduţe înguste, cu case frumoase şi îngrijite, un loc în care era linişte şi soare şi mai că aş fi rămas pentru c...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.