Nu credeam să-mi fie dor de Edy

Să nu îmi spuneţi că nu îl cunoaşteţi pe Edy... ala mare de pufăie greu în spatele tău dacă mergi prea încet sau te face pe tine să pufăi dacă te nimereşti în spatele lui la o urcare. Ei bine, da, nu o sa credeţi dar astăzi am realizat că mi-a fost dor de Edy. Mi-a fost dor de drum, dor de şosele, dor de tiruri. M-aş fi descurcat şi fără ele, nu spun nu, însă prezenţa lor pe drum m-a făcut să realizez că sunt într-o călătorie. Mică, dar totuşi o călătorie.

Prima destinaţie pe ziua de azi a fost Sibiu. Mi-ar fi plăcut să aleg drumul prin Braşov şi Făgăraş dar am plecat cam târziu din Bucureşti şi am ales calea clasică: Piteşti - Dealul Negru - Valea Oltului..

În timp ce mă avântam pe autostradă am avut şi prima mea surpriză: când am vrut sa verific vitezometrul, de teamă...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.