Rezumatul săptămânii 24-30 mai

Cred ca aţi observat şi voi că a venit vara şi pariez că aţi început deja să simţiţi mirosul vacanţei. Poate că vara nu este anotimpul vostru preferat, dar, dacă se întâmplă să fie, sunt curioasă să aflu cum aţi completa voi lista din articolul Miroase a vară. Şi dacă tot a venit vorba de vacanţă, haideţi să vedem dacă printre călătoriile noastre se pot găsi ceva idei sau dacă aveţi alte impresii, alte amintiri legate de aceleaşi destinaţii.

Săptămâna trecută în LumeaMare am ajuns în cele din urmă în Maramureş, după ceva emoţii despre care am povestit în Maramureşul magic 1. Am văzut mânăstirea Bârsana şi am încheiat prima zi în sânul unei frumoase familii maramureşene. Citiţi ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.