Maramureşul magic – 8

Acum că v-am explicat de ce Maramureşul e magic, continui cu o plimbare pe care nu am să o uit prea curând, pe munţii din jurul Baia Borşa.

Am parte de prima dimineaţă în care nu mă grăbesc nicăieri. Valentin mi-a spus că vine să mă ia cu maşina dar nu chiar la prima oră aşa că dorm şi eu ca ursul. Când mă scol mă limitez la un mic dejun alcătuit din cornuleţe şi iaurt, o scurtă navigare pe net şi câteva pagini din carte. Mă gândesc din nou dacă am luat decizia bună de a porni aşa de aiurea pe coclauri cu un străin pe care nici nu am apucat să-l văd bine ieri. N-am timp şi nici chef să cuget prea mult la asta că şi apare, aşa că îmi pun cizmele de motor, mai iau o bluză peste tricou şi sar în maşină.

Drumul pe care mergem îmi confirmă faptul că nu aveam ce să caut pe acolo pe două roţi. Mergem pe ceva care are doar urme vagi de asfalt şi din plin g...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.