Aventuri la uşa cortului

Sau LISTA DE BAGAJ PENTRU CAMPING ÎNTR-O FORMĂ APROAPE DE FINAL

A pleca într-o excursie în care principalul loc de cazare este campingul înseamnă, dincolo de un act de libertate amestecat cu puţin romantism şi aventură, o decizie care ar trebui foarte bine planificată în avans. Nu trebuie decât să uiţi câteva din lucrurile esenţiale şi călătoria ta se poate transforma foarte curând într-o incursiune plină de stres. Asta ca să nu spun că relaţia ta poate suferi, în urma unor dialoguri de genul:

Studiu de caz 1

El, asudat, chinuindu-se să înfigă cuiele în pământul uscat, tare ca piatra: Futu-i, s-a îndoit cuiul!! Ea, muscă la arat şi iute ca săgeata (vorba vine) Serios? Lasă că pui altul... El: Da de unde, nu mai am în plus. Ea: (@#$&^%!, cuvinte greu de reprodus).

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.