La mulţi ani Roxana din LumeaMare!

La mulţi ani Roxana din LumeaMare!

La mulţi ani Roxana – soţie,  mamă, travel writer.

În primul rând o să dau „cuvântul” unor oameni minunaţi care au răspuns în timp record la DM-uri, mess, yahoo, telefoane …. şi care s-au adunat aici pentru a-mi fi alături pentru un sincer „La mulţi ani!”.  Mă bucur că am găsit în spatele unor extensii .info, .eu, .ro şi a unor nickname-uri  sentimente şi trăiri, căldură şi apreciere. Vă mulţumesc pentru că sunteţi şi pentru vorbele voastre:

Robert Antonescu (@write_man)

N-am alt gând mai bun şi mai frumos pentru Roxana decât că îi doresc să ajungă, la un moment dat, să simtă ce trebuie să fi simţit Mihai Barbu în tura lui prin Mongolia. Şi îi dedic această poveste, pe care am cumpărat-o din banii mei 🙂

Cornelia Florea / Octavian David (@octaviandavid)

La mulţi ani! cu un Soare, cu două roţi şi cu o mulţime de prieteni!

Alina Danciu (@alinadanciu)

Draga Roxana,
Pentru mine, eşti simbolul femeii emancipate şi hotărâte şi mi-aş dori să văd cât mai multe femei ca tine în Romania. Sper să fiu măcar pe jumătate aşa de bună mamă cum ghicesc de departe (şi sunt sigură că aşa e!) că eşti tu. Iţi admir curajul şi perseverenţa, si, asa cum ti-am spus de la inceput…eu am incredere in LumeaMare! Iti doresc sa ai parte de o zi asa cum meriti, inconjurata de cei dragi tie! La multi ani! Te pup cu drag, Alina

#DreamTeamRO (@DreamTeamRO)

Roxana, suntem mândri că ne-ai ales să inaugurăm rubrica ‘De vorba cu..’ de pe LumeaMare! Iţi urăm cu toţii într-un glas să ai parte numai de bucurii, impliniri şi sănătate! Cu drag, #DreamTeamRO.

Cetin Ametcea (@arhi)

Roxana este una dintre cele mai puternice femei pe care le-am cunoscut vreodată. Puternică şi totodata de o gingăşie fără seamăn, combinaţia mortală dintre o motociclistă şi o femeie delicată, de multe ori m-a pus în situaţia de a-l invidia pe soţul său.

La multi ani! Roxana, iţi multumesc că mi-ai făcut onoarea de a te cunoaşte.

Ciprian Pescaru (@GreenTea)

La mulţi ani! celui mai bun travel writer pe care îl cunosc, o curajoasă pe care o admir şi respect :). Să faci din LumeaMare un loc neîncăpător!

Nicu – redacţia Infodelta.ro (@infodeltaro)

La mulţi ani Roxana! Să ai puterea să călătoreşti până la 102 ani şi să ne aduci cât mai multe poveşti minunate din LumeaMare. Să fii sănătoasă şi voinică alături de Petra cea minunata şi Alex fantasticul. De ziua ta iţi dedic această fotografie dintr-un loc drag mie:

Adi Hădean (@AdiHadean)

Dragă Roxana, La mulţi ani!. Îţi doresc să ajungi aici.

Adrian Mihaltianu (@thezvoner)

A fost o onoare pentru mine să o cunosc pe Roxana. Ai o fată extraordinară!

Andrei Vocurek (@Kerucov)

Un proverb egiptean spune: „Povesteşte ceea ce ai văzut, nu ceea ce ai auzit”, aşa că vă urez multi povestitori pentru LumeaMare :). Succes!

Claudiu Ciobanu (@claudiuciobanu)

Iţi doresc să ajungi să scrii pe LumeaMare despre un sejur petrecut pe una din plajele astea:  (iţi mărturisesc că mie îmi place prima, dar toate sunt excepţionale). Ştiu că iţi plac plajele pentru că eşti rac ca şi mine. Apropos: mi-ai luat-o înainte, dar în câteva zile te ajung din urma :D. La Multi Ani! şi să fii iubită!

Vlad Dulea (@ValdDulea)

Când am văzut prima oară LumeaMare şi v-am cunoscut pe voi am crezut că numele vine de la sufletul vostru! Să rămâneţi aşa veşnic şi să fiti fericiţi! La mulţi ani, Roxana!

Mirona Grigore (@MisakiJaponia)

Otanjoubi omedetou! La multi ani! în japoneză :). Deşi ne cunoaştem de puţin timp, eu păstrez un mare mulţumesc în suflet. Cadoul meu e… …Keiko Matsui,  Forţa cuceritoare a cristalinului… 🙂

Oltea Zambori (@nebuloasa)

Pe Roxana am cunoscut-o în noiembrie, la un parc de distracţii pentru copii mari. N-am apucat atunci să vorbim foarte mult, însă excursia prin Romania, de acum câteva zile, mi-a dat ocazia să o urmăresc mai mult pe cea care işi zice „LumeaMare”. Sunt puţini oameni în lumea asta care să mă fi impresionat aşa cum m-a impresionat Roxana. Nu din cauză că a mers pe motor 5 zile fără oprire, pe o furtună la care eu aş fi fost speriată şi să conduc maşina, ci pentru că am auzit-o vorbind la telefon cu fiica ei, cu o voce atât de caldă încât mi-am adus aminte de momentele în care mama vorbea cu mine când eram plecată pe coclauri. Şi o admir pentru că ştiu sigur că fata ei va creşte liber şi alături de o mamă care ştie ce inseamnă să iţi laşi copilul să se dezvolte aşa cum vrea.
La multi ani!, Roxana, să rămâi şi peste 50 de ani tot atât de tânără ca azi!

Mihaela Pana (@mikapana)

La mulţi ani, Roxana!

Pentru tot ceea ce eşti tu şi pentru LumeaMare din sufletul tău, îţi spun un sincer îmi place mult de tine. Te admir ca femeie, ca mamă, ca soţie şi, nu în ultimul rând, ca personaj activ în online. Felicitări pentru ceea ce eşti şi continuă să fii!

Dragoş Asaftei (@AsafteiDragos)

Mă bucur în primul rând pentru faptul că pot transmite un mesaj din partea mea Roxanei care am înţeles că astăzi împlineşte o frumoasă vârstă în „LumeaMare”. Nu am avut ocazia să o cunosc personal însă din relatările altor persoane am ajuns să-mi formez o imagine despre ea şi să capăt un enorm respect datorită lucrurilor ce le realizează.

Cu această ocazie vreau să îi urez să aibă parte de mulţi ani frumoşi şi sănătoşi alături de familia ei minunată şi toţi prietenii şi toate persoanele ce sa află în jurul ei. Pe lângă această urare vin şi cu o fotografie simbolică ce mie mi-a plăcut foarte mult şi sper să ajungă la suflet. Această fotografie este preluată dintr-un set de alte trei ce este prezent astăzi pe blog într-un articol dedicat ei. 🙂

Alex Dima (@AlexDimaPhoto)

Într-o lume atât de mare încât fiecare ne pierdem printre minunile ei, într-o realitate atât de prezentă încât gândurile noastre nu au o direcţe concisă şi zboară haotic câtre lucruri fără importanţă, într-o astfel de zi mare, zi de sărbătoare, dragă Roxana îţi urez un cât se poate de cald ,,La mulţi ani”, împlinirea tuturor viselor şi speranţelor. Alături de cei dragi să te bucuri de o lume mare care te aşteaptă, de călătorii pe întreg pământul şi de tot ce îţi doreşti. Încă o dată un călduros ,,La mulţi ani” !

Daniel Mitre (@doipe2)

Sper ca rândurile astea să-ţi aducă o surpriză placută şi azi vei realiza câte persoane ţin la tine şi te apreciează aşa cum eşti tu!  Eşti perfectă şi eşti a noastră într-o mică/mare adunatură de oameni.
Iţi doresc să ai parte de o zi excelentă, petrece alături de cei dragi şi nu uita că noi, aştia care azi am pus câteva rânduri în acest post, suntem mândri de tine!

La multi ani Heidi!

Adriana Cocic (@viajoa)

Ţi-aş ura să ajungi în toate acele locuri în care îţi doreşti să ajungi, să te bucuri de fiecare clipă petrecută cu cei dragi şi să fii mereu cu zambetul pe buze privind cu drag şi entuziasm în viitor. Dar cred că mai important este ce-ţi doreşti tu şi nu ce se observă la prima vedere. Aşa că sper să ţi se îndeplinească toate dorinţele, să fii sănătoasă şi iubită!
La multi ani!

Corina Georgescu (@CorinaGeorgescu)

Ce îi pot ura eu Roxanei? Nu ştiu ce pot pentru că are tot ce îi trebuie. Dar pe de altă parte mi-aş ura mie să fiu precum ea. În ultima săptămână, mi-am dat seama că Roxana poate fi considerată un model. O admir pentru curajul ei, pentru realizările ei. Vreau să-i urez la mulţi ani şi să bată LumeaMare cu motorul.

David Nagy (@Omfericit)

We are BACKPACKERS… home no longer becomes a place but PEOPLE…

Alina Constantinescu (@alinacst)

Roxana, ne-am intâlnit nu de mult #prinbucurestiulmeu şi am simţit la tine ceva din inţelepciunea unui om mare. Care a invăţat din drumuri, ascunzişuri şi locurile pe unde a tot umblat să se simta bine cu sine şi cu ceilalţi din jur.

Iar de curand am citit ceva atât de frumos despre tine incât singurul meu regret e că nu ne-am intâlnit de mai multe ori… Şi că nu te-am vazut pe motor. Cu palaria ta inconfundabilă din poze, desigur 🙂

La Multi Ani! şi călătorii la fel de frumoase să ai.

@Corin_a

„Aruncă piatra de astăzi, uită şi dormi. Dacă este lumină, ai s-o găseşti mâine, inaintea zorilor,preschimbată în soare.” La multi ani! Omul care a descoperit lumina din oameni, un gând bun,un zâmbet şi-o rază de soare!

Mihai Cristea (@mihaicristea)

La mulţi ani! Să ai parte de sănătate, fericire, de clipe minunate în familie şi de călătorii memorabile în toata LumeaMare.

Cadoul meu pentru ziua ta e acest text: Pico Iyer – Why we travel. Sunt absolut sigur că o să iţi placă.

Sorin Rusi (SorinRusi)

Multă sănătate şi noroc în viaţă.

Mihai Pintilie (@mihai_pintilie)

Mulţi ani şi drumuri line, oameni faini şi locuri de vis! La mulţi ani!

Violeta Pascal (violetaloredana)

La mulţi ani cu fericire şi cum acum sunt la munte, în Apuseni, nu pot decât să îi doresc LumiiMari 🙂 să fie trainică precum sunt ai noştri munţi, frumoşi ca ei, bogaţi ca ei şi anii să însemne şi inţelepciune adunată. Sănătate şi fericire alături de cei dragi!

Simona Ştefan (@Sym0na)

Un salt măreţ, asemeni sufletului ei cât Lumea Mare 🙂

Dida (@Asgardine)

Păstrează-ţi lumina din suflet, nu uita de copilul din tine şi urmează-ţi visele!

Ovidiu Constantin (@ovidiusoft)

LumeaMare schimbă sufixul, dar (sperăm noi) năravul ba!

Simona (@ImpreunaReusim)

Îţi dedic cu drag asta!

Dan Lucian Ştefancu (@de_ce)

La multi ani! şi la mai multe calatorii prin Lumea cea Mare!

Cristina Hornoiu (@cristinamh)

La mulţi ani!, şi mult mai bine decât graficul de mai jos!

Later edit:

Doru Panaitescu (@dorupanaitescu)

Roxana, mai lasă motorul și plimbatul și treci la cratiță. Asta după ce te asiguri că ai văzut bucătăriile tuturor popoarelor lumii. LMA

 Sabina Cornovac (@sabinacornovac)

Roxana, eu îți doresc să vezi toată lumea asta mare împreună cu familia ta. Și să te bucuri cu tot sufletul de ea!

Vă mulţumesc încă o dată.

PS. să nu încerce cineva să găsească o logică pentru succesiunea gândurilor/urărilor :)) ……..  nu este.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.