Concentrat de weekend

O plimbare bogată în locuri şi impresii, până la Cluj şi înapoi.

Se cheamă „concentrat” pentru că am reuşit într-un timp relativ scurt, adică trei zile, să adunăm impresii, locuri şi oameni pentru care, în alte situaţii, am fi avut nevoie de mult mai multe zile. Să vă explic aşadar care este reţeta, cu observaţia că nu trebuie neapărat să o încercaţi şi voi decât dacă iubiţi aceleaşi ingrediente...

Avem aşadar nevoie de: două motociclete, două cucuiete care au aceeaşi pasiune (călătoreala şi motoarele) şi un pretex, cum ar fi o vizită la prieteni, în alt oraş... cât mai departe dacă se poate!

Mai întîi se adună cucuietele dis-de-dimineaţă la benzinărie şi se rostololesc pe autostradă cu destinaţia Curtea de Argeş.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.