O fotografie în iurtă

O fotografie în iurtă

Într-o iurtă, singura din zona respectivă unde găsisem pe cineva să mai rupă puţină engleză, în cazul de faţă doamna care face mâncărică şi, deşi nu se vede, care avea un copil în burtică. Mi-am pus cortul undeva lângă iurtă, iar noaptea am fost înconjurat de o cireadă de capre şi oi care mi-au cântat un cântec de leagăn pe acorduri de pârţuri. Mai multe în scrisoarea pentru Uci Duci.

Foto şi impresii: Mihai Barbu

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!