Biblioteca virtuală: România

În ultima vreme am citit o grămadă de articole interesante prin biblioteca mea virtuală numită uneori Reader, alteori Twitter. Nici nu ştiu pe care să le aleg mai întâi, voi încerca să fac o selecţie cât de cât inspirată şi pentru că subiectele legate de locurile frumoase din România sunt pe val, mă voi opri la acestea.

Se pare că a călători cu buget zero pentru transport devine o artă bine organizată, aşa că dacă vrei să înveţi "meserie" de la artişti experimentaţi, poate te tentează să răspunzi invitaţiei lui Florin la Întâlnirea  Autostopiştilor, la Ocna Sibiului, pe 23-25 august.

Răzvan Pascu s-a prins şi el în jocul promovării României şi a început serialul "România e frumoasă" cu Vulcanii Noroioşi.

Alexandra m-a dat gata cu plimbarea prin Canionul 7 scări, un loc ce promite a fi superb şi ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.