Biblioteca virtuală: România

Biblioteca virtuală: România

În ultima vreme am citit o grămadă de articole interesante prin biblioteca mea virtuală numită uneori Reader, alteori Twitter. Nici nu ştiu pe care să le aleg mai întâi, voi încerca să fac o selecţie cât de cât inspirată şi pentru că subiectele legate de locurile frumoase din România sunt pe val, mă voi opri la acestea.

Se pare că a călători cu buget zero pentru transport devine o artă bine organizată, aşa că dacă vrei să înveţi „meserie” de la artişti experimentaţi, poate te tentează să răspunzi invitaţiei lui Florin la Întâlnirea  Autostopiştilor, la Ocna Sibiului, pe 23-25 august.

Răzvan Pascu s-a prins şi el în jocul promovării României şi a început serialul „România e frumoasă” cu Vulcanii Noroioşi.

Alexandra m-a dat gata cu plimbarea prin Canionul 7 scări, un loc ce promite a fi superb şi mă face să îmi doresc să mă reapuc cât de curând de sport!

De la Sorin Grumăzescu am aflat că avem o rezervaţie de urşi în România, la Zărneşti.

Cornelia a povestit frumos despre o plimbare spre Crai viaTransfăgărăşan, merită să aruncaţi un ochi.

Nebuloasa şi-a propus să fie turist în Timişoara şi am început deja să aflăm detalii interesante despre oraş. Până acum două episoade, sperăm să vedem cât de curând şi continuarea.

Şi la final aş mai menţiona articolul lui Doru Panaitescu, ce momentan hoinăreşte prin Transilvania şi povesteşte tare haios!

Voi ce articole despre România aţi mai citit? E voie cu linkuri aşa că îndrăzniţi să mă completaţi!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.