Redescoperind ţinutul copilăriei – Moldova (3)

În prima parte a poveştii am trecut prin Cheile Bicazului, Lacul Roşu şi Durău iar în a doua am continuat cu Rezervaţia de Zimbri, Mânăstirea Neamţ, Cetatea Neamţului, Mânăstirile Agapia şi Văratec şi un drum rupt spre lacul Cuejdiel. Promisesem să continui în curând dar am preferat să aştept filmările de la Bobby pentru a ilustra mai clar ziua ce a urmat.

Dacă vă aduceţi voi aminte, pe 28 iunie 2010, după o serie de zile marcate cu cod portocaliu în calendarul meteo, se anunţase în sfârşit cod roşu în Moldova, adică maximul de ploi şi inundaţii. În optimismul meu neobosit speram să mă strecor printre ameninţări şi veţi afla imediat dacă am reuşit.

După o primă zi foarte lungă mă trezesc aşa cum se cuvine, cu creierul aşezat ciudat în cutia craniană şi cu ochii greu de deslipit. Reuşesc să fiu totuşi punctuală la hotel şi ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.