Redescoperind ţinutul copilăriei – Moldova (2)

În prima parte a poveştii am trecut prin Cheile Bicazului, Lacul Roşu şi Durău dar ziua nu s-a terminat aici. Avem pe listă încă foarte multe obiective la care ne dorim să ajungem şi vrem să profităm cât se poate de faptul că, pe timp de vară şi vacanţă, ziua are chef de distracţie şi se duce mai greu la culcare.

Cum am zis şi în primul articol, sunt locuri pe care le-am văzut când eram mică şi de care se leagă nişte aminturi uneori vagi, alteori dubioase.

De exemplu, de la Rezervaţia de Zimbri din Vânători Neamţ ţin minte doar un zimbru deranjat rău la stomac... vă daţi seama ce imagine mi-a rămas mie în minte timp de cel puţin 25 de ani! Nu ştiu dacă la vremea aceea am aflat şi de femela Roxana, una dint...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.