Mergem să citim la Piatra Neamţ

Mergem să citim la Piatra Neamţ

Am hotărât, în weekendul acesta citim! Şi nu oriunde, ci tocmai în Piatra Neamţ. “Vinovat” de asta se face Adrian Ciubotaru, care ne-a invitat la Lecturi Urbane. Mă bucur foarte tare pentru că vom avea ocazia să citim în familie şi că poate veni şi cea mică împreună cu noi. Să vedeţi cât se bucură ea, este prima dată când poate să meargă cu autocarul într-o excursie! Să vedem acum: va stresa tot grupul sau va deveni mascota acestuia? 😀

Vorbind de grup, hai să vă spun cine mai vine la acest eveniment, din Bucureşti.

Bloggeri:

Gogu Kaizer, Alex Negrea, Dragos Butuzea, Alina Constantinescu, Miruna Siminel, Andrei Basoc (Andu)

Echipa Lecturi Urbane:

Marian Vulupe, Ileana Ghita, Cristiana Andrei, Andreea Burlacu, Gabi Macovei, Adrian Ciubotaru

Cei care vor face această incursiune posibilă sunt Petrom, Paralela 45,Hotel Ceahlau şi Primăria Piatra Neamţ.

Mulţumim tuturor şi mâine vă vom ţine la curent cu noutăţile, urmăriţi-ne pe twitter!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.