5610 metri = 5610 euro pentru copii

5610 metri = 5610 euro pentru copii

Pe lumea asta există şi oameni care pleacă în lume nu doar pentru a scrie pe blog, ci pentru că sunt cu adevărat pasionaţi de călătorii. De când îi cunosc pe prietenii noştri, Cezar şi Adriana, Cezar este cel care încerca să o convingă pe Adriana să îşi facă blog şi asta nu pentru a fi la modă ci pentru că am avea ce să învăţăm din experienţele ei. Adriana reuşeste să îmbine cariera cu descoperirea lumii şi a reuşit să se desprindă de canapea şi să lupte pentru a aborda înălţimi la care noi cu greu am putea ajunge! Despre ascensiunea ei pe Kilimanjaro ne-a şi povestit la Poveşti din LumeaMare ediţia II.

Pe lumea asta, ne povesteşte acum Adriana, există şi copii care nu reuşesc să meargă la şcoală. Şi nu pentru că nu ar vrea să înveţe ci pentru că fac parte din familii defavorizate. Iar acesta a fost un motiv suficient pentru ca Adriana să îşi facă un blog şi inspirată de povestea lui Mihai Barbu, care a vândut kilometri, să vândă metri pe care îi va urca în curând, pentru a ajuta astfel de copii.

Ce înseamnă asta? Adriana ne roagă să cumpărăm cu 1 euro câte 1 metru, sau poate mai mulţi, după inima noastră, pentru a reuşi să dăm o şansă unor suflete nevinovate.  In septembrie Adriana va pleca în Iran, pentru a se urca pe vârful Damavand, cel mai înalt vârf din Orientul Apropiat (5610 metri), un vulcan stins aflat la nord de Teheran spre Marea Caspică.

Şi ştiţi care e faza cea mai tare? Costurile călătoriei sunt în totalitate susţinute de Adriana, aşa că toţi banii vor merge către SOS Satele Copiilor. Sper ca acest amănunt să vă înlăture orice ezitare!

Cum puteţi face asta?

Mail la adresa adry77ro@yahoo.com sau mesaj pe facebook catre Adriana Baltatu – spuneţi câţi metri doriţi să cumpăraţi. Veţi fi contactaţi de Adriana sau de colega ei, Andreea Platon, fiind rugaţi să donaţi după ce se va întoarce din Iran şi vârful va fi cucerit. Mult mai multe veţi putea afla de pe blogul Adrianei unde Adriana vă va ţine la curent  cu numarul de metri cumpăraţi, copiii care vor fi ajutaţi si mersul expediţiei.

.

.

Să îi urăm Adrianei succes cu “Meters for Hope”, să o felicităm şi să o încurajăm. Daţi vă rog mesajul mai departe  pentru că toţi copii merită şansa la o viaţă mai bună!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.