Poveşti din LumeaMare II – impresii

Nu ştiu ce instrumente profesionale există pentru măsurarea succesului unui eveniment. Presupun totuşi că e de bine atunci când observi că mulţi pasionaţi de călătorii îşi doresc să vină, că se ocupă locurile în câteva ore de la anunţare şi că cei anunţaţi se şi prezintă în proporţie de 99,99%! Ok, nu am făcut calcule exacte, dar, cu două excepţii, am bifat toată lista de participanţi! Aşadar, din punctul meu de vedere, şi această a doua ediţie a fost un succes.

Să vedem ce s-a întâmplat sâmbătă, 20 februarie.

În primul rând mi s-au dărâmat toate prejudecăţile referitoare la modul în care participă lumea la un eveniment. După cum spuneam mai sus, s-au ocupat toate locurile şi, mai mult de atât, nu s-a întarziat. Aşa că la ora 13:00 am putut să purcedem în călătorii virtuale, alături de invitaţii şi participanţii noştri.

Fără să ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.